Diensten

Sanitair van A tot Z

Je bent toe aan een nieuwe badkamer. Staat die stortdouche bovenaan de lijst of toch liever een whirlpool? Wat je wens ook is, E van Ginneken maakt jouw droombadkamer werkelijkheid. Onze manier van werken is handig, overzichtelijk en compleet op de wens van de klant afgestemd.

Hoe gaat het in zijn werk? Je kiest zelf de badkamer, accessoires en aankleding uit bij een leverancier. E van Ginneken adviseert je graag over de kwaliteit en functionaliteit van verschillende badkamers. Dat zorgt ervoor dat jouw badkamer helemaal wordt zoals je het graag ziet, van modern tot klassiek. Geen beperkte keuzes in tegels, meubelen of het toilet, want dit is aan jou en de leverancier. En het maatwerk, dat neemt E van Ginneken op zich.

Een badkamer of toilet demonteren lijkt een flinke klus en dat is het ook. Daarom adviseren wij om dit uit te besteden. E van Ginneken installeert, demonteert, renoveert en monteert alle sanitaire voorzieningen van a tot z. Het is daarnaast niet nodig om andere monteurs in te schakelen, want ook je stuc- en tegelwerk is bij ons in goede handen. Dat betekent dat je tijdens het bouwproject met één partij te maken hebt en dat maakt het extra efficiënt.

Service is voor ons het belangrijkste aspect van het werk. E van Ginneken werkt uitsluitend met A-merken en materialen. Die kwaliteit zie je terug in het eindresultaat, want het moet perfect tot aan het laatste kitrandje. Heb je na de afronding van een badkamer of toilet nog vragen, extra wensen of opmerkingen? Dan komt E van Ginneken bij je langs om het tot in detail in orde te maken.