Projecten

Familie De Rooij – Galder (Breda):

E van Ginneken installeerde in 2010 onze badkamer en we zijn nog steeds bijzonder tevreden met het resultaat. Eigenaar Edwin van Ginneken dacht met ons mee en gaf ons goed advies. Hij is een vakman met oog voor detail en wij bevelen hem van harte aan.


Fam. van Eeden – Teteringen:

De verbouwing van onze badkamer was vlekkeloos met dank aan E van Ginneken. Alles verliep zonder problemen en als die er toch waren, dan werden ze soepel en deskundig opgelost. De mannen van E van Ginneken zijn sympathiek, werken hard en leveren topbadkamers af. Nog geen schoonheidsfoutje kunnen ontdekken in onze nieuwe badkamer, wij zijn uitermate tevreden.


Mevrouw C. Koch – Essen, Belgie:

Ik ben zeer tevreden over dit installatiebedrijf. E van Ginneken werkt vakkundig en heeft hardwerkend personeel in dienst, die ook nog eens prettig in de omgang zijn. Indien nodig werd er naar oplossingen gezocht en die werden ook gevonden. Alles binnen de afgesproken tijd en aan de hand van mijn wensen. De offerte was haarscherp en van de prijs werd niet afgeweken. Kortom, alleen maar redenen om Van Ginneken aan te raden.